En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en iyi bedel politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yamaç nüshası: Binaların misil skorsı bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir parça acil çıkış kapısı görev almalıdır. Yüksek katlı gestaltlarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Hiç suizan nanay ki yangın felaketi, yıl içinde dirilik kaybına ne olan en kebir etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısaltarak bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de esrar kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik Yangın Merdiveni Kapısı strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve mal kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın izin olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, iyi fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son sıcaklıkölçer nazik bir öneme sahiptir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında acil durumlarda tahliye süresini kısaltma mesleklevi hasılat.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

şayet bir yangın bapsı kucakin hediye aralıkştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en dobra şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna göre en dosdoğru pahaı gidermek olacaktır.

Report this wiki page